Info

Algemene Informatie

Locatie

REAWAKE Festival vindt plaats op het evenemententerrein aan de Oisterwijksedreef. Zie het kopje reizen om er erachter te komen hoe je op het festival kunt komen.

Tijden

REAWAKE Festival opent op zondag 9 juli 2023 de deuren om 14:00 uur. Om 23:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om 21:00 uur sluiten de deuren.

Minimum Leeftijd

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Tickets

De ticketsale voor REAWAKE Festival 2023 start binnenkort!

Personaliseren Ticket

Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zondag 9 juli 21:00. Na het personaliseren worden je ticket(s) verstuurd naar je mailbox (check ook je SPAM box). Heb je, je tickets niet gepersonaliseerd dan ontvang je de tickets dus ook niet in je mailbox, zorg dus dat je dit op tijd doet.

Reizen

Parkeren

Kom je met de auto naar REAWAKE Festival? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Gever 4, 5076NB, Haaren. Hier kun je je auto veilig parkeren en ben je binnen een paar minuten lopen op het evenemententerrein! 

Pendelbussen

Tijdens REAWAKE Festival rijden er pendelbussen tussen het festivalterrein en Oisterwijk Centraal Station. Pendelbus tickets zijn, met korting, verkrijgbaar voor € 5,- (excl. fee) in onze Ticketshop en zijn ter plekke te koop voor € 8,-. De pendelbussen rijden volgens een continurooster tussen de volgende tijden: 

Naar REAWAKE Festival: tussen 13:45 en 17:15.
Naar Oisterwijk CS: tussen 22:00 en 23:45. 

Openbaar Vervoer

Het festivalterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Lijn 140 vanuit Tilburg en Den Bosch stopt recht voor het evenementen terrein. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement.

Plan je reis op: www.9292ov.nl.

Busreizen

Er worden geen busreizen georganiseerd door de organisatie. Wens je toch graag met een bus te komen? Laat ons dit dan even weten door een mail te sturen naar info@reawake-festival.nl. Zo kunnen wij hier rekening mee houden!

Taxi en Kiss & Ride

Als je jezelf laat afzetten en/of ophalen voer dan het volgende adres in de navigatie of instrueer de taxi chauffeur: Gever 9, 5076NB, Haaren. 

Officiële Travel Partners

Reis zonder stress naar REAWAKE Festival met een van onze officiële travel partners.

Nederland

Midden -en West-Brabant

Nederland

Faciliteiten

Betaalwijzen

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival terrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Oordoppen

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn geen oordoppen te koop. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. 

Sigaretten

Op het festivalterrein zijn geen sigaretten te koop.

Lockers

Er zijn op het terrein lockers beschikbaar, waar je al je bezittingen veilig op kunt bergen. Deze kunnen contant of met de PIN betaald worden.