Final Info

Algemeen / Tickets

Locatie
REAWAKE Festival vindt plaats op het evenemententerrein aan de Oisterwijksedreef. Zie het kopje reizen om er erachter te komen hoe je op het festival kunt komen. REAWAKE Festival is een volledig outdoor evenement.

Weersverwachting
De verwachtingen zien er fantastisch uit met een dikke 24 graden en een heerlijk zonnetje, maar niks zo verraderlijk als het weer! Zorg ervoor dat je naast je zomerse outfit ook een jas of vest meeneemt voor als het afkoelt ‘s avonds! Er zijn verschillende extra overkappingen aanwezig om in de schaduw te kunnen zitten.

De zon zal zondag lekker aanwezig zijn! Het is toegestaan om zonnebrand mee naar binnen te nemen, dit mag in tubes van maximaal 100ml.

Tijden
REAWAKE Festival opent op zondag 9 juli 2023 de deuren om 13:00 uur. Om 23:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om 21:00 uur sluiten de deuren.

Minimum leeftijd
De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Tickets en Personalisatie
Tickets worden, na succesvolle personalisatie, vanaf maandag 3 juli verzonden. Heb je je tickets nog niet gepersonaliseerd? Vergeet dit dan niet te doen. Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REAWAKE Festival in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondag 9 juli 21:00 uur.

Heb je nog vragen over jouw ticket(s)? Neem dan contact op met onze ticketing partner Paylogic, zij kunnen jou verder helpen. Dat kan via deze website.

Ik zoek nog een ticket!
De allerlaatste tickets voor REAWAKE Festival 2023 zijn nu te koop in onze ticketshop

Tickets verkopen
Ben je helaas verhinderd en kun je daardoor REAWKE Festival niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken! 

Eco Token
Tijdens REAWAKE Festival werken we met een Eco Token systeem. Dit betekend dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje besteld lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt betaal je statiegeld.

Timetable
Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiesten moeten draaien! Maak in onze officiële festival app door Appic jouw eigen timetable, dat kan hier.

Betaalwijzen
Eten en drinken dient betaald te worden met coins die verkrijgbaar zijn bij de kassa’s, deze kun je betalen met PIN of CASH.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op REAWAKE Festival, deze zijn tijdens het evenement ten alle tijden toegankelijk.

Merchandise
Er is een merchandise stand aanwezig op het festivalterrein. Hier verkopen we onder andere waaiers, zonnebrillen, oordoppen en een deel van onze REBiRTH collectie.

Roken / Sigaretten
Het is verboden om te roken onder de shelters, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om navullingen voor e-sigaretten mee te nemen naar het festival.

EHBO / First Aid
Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand teveel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

REAWAKE Festival = Zero Tolerance
Stichting BeetjeDansen Events en REBiRTH Events conformeren zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare hoeveelheid volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.

Oordoppen
Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de merchandise stand. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te lang in het geluid staan. Kijk voor meer informatie op: https://ilovemyears.nl/.

Reizen

Parkeren
Kom je met de auto naar REAWAKE Festival? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Gever 4, 5076NB, Haaren en volg de gele borden met Parkeren erop. Hier kun je je auto veilig parkeren en ben je binnen een paar minuten lopen op het evenemententerrein!

Koop je parkeerticket in onze ticketshop voor € 15,-. Ter plaatse zijn deze parkeertickets ook verkrijgbaar, alleen te betalen met PIN.

Pendelbussen
Tijdens REAWAKE Festival rijden er pendelbussen tussen het festivalterrein en Oisterwijk Centraal Station. Pendelbus tickets zijn, met korting, verkrijgbaar voor € 8,- in onze Ticketshop en zijn ter plekke te koop voor € 10,-. De pendelbussen rijden volgens een continurooster tussen de volgende tijden:

Naar REAWAKE Festival: tussen 12:45 en 16:45.
Naar Oisterwijk CS: tussen 21:30 en 23:30.

Openbaar Vervoer
Het festivalterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Lijn 140 vanuit Tilburg en Den Bosch stopt recht voor het evenementen terrein. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement. Plan je reis op: www.9292ov.nl.

Travel Partners
Reis zonder stress naar REAWAKE Festival met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.

Bus/Touringcar
Er worden geen busreizen georganiseerd door de organisatie. Wens je toch graag met een bus te komen? Laat ons dit dan even weten door een mail te sturen naar info@reawake-festival.nl. LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Kiss & Ride / Taxi
Als je jezelf laat afzetten en/of ophalen voer dan het volgende adres in de navigatie of instrueer de taxi chauffeur: Gever 9, 5076NB, Haaren en volg de gele borden met: Brengen & Halen en Taxi erop. 

Andere vragen?

Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REAWAKE Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@reawake-festival.nl

REAWAKE Festival is afgelast.

In verband met de voorspelde zware onweersbuien hebben wij, in overleg met de lokale overheden, helaas moeten besluiten om REAWAKE Festival af te gelasten. 

De veiligheid van onze bezoekers, ons personeel en de artiesten staat ten alle tijden voorop. Door het voorspelde onweer, hagel en de zeer zware windstoten is de veiligheid niet te garanderen.

Een enorm zwaar besluit, maar op dit moment wel de enige juiste. Wij willen aan iedereen die nog onderweg is vragen om terug te keren naar huis. We nemen binnen 7 dagen, via de mail, contact op met alle ticketkopers.

Wij hopen op jullie begrip.

ENG

Due to the predicted severe thunderstorms, we have unfortunately had to decide, in consultation with local authorities, to cancel REAWAKE Festival.

The safety of our visitors, staff and artists is at all times our first priority. Due to the predicted thunderstorms, hail and very heavy wind gusts, safety cannot be guaranteed.

A very tough decision, but the only right one at this time. We would like to ask everyone still on their way to return home. We will contact all ticket buyers within 7 days, by mail.

We hope for your understanding.