Final Info

Algemeen / Tickets

Locatie
REAWAKE Festival vindt plaats op het evenemententerrein aan de Oisterwijksedreef. Zie het kopje reizen om er erachter te komen hoe je op het festival kunt komen. REAWAKE Festival is een outdoor evenement.

Weersverwachting
De verwachtingen zien er fantastisch uit met een dikke 22 graden en een heerlijk zonnetje, maar niks zo veraderlijk als het weer! Zorg ervoor dat je naast je zomerse outfit ook een jas of vest meeneemt voor als het afkoelt ‘s avonds! Er zijn verschillende extra overkappingen aanwezig om in de schaduw te kunnen zitten.

De zon zal zondag lekker aanwezig zijn! Het is toegestaan om zonnebrand mee naar binnen te nemen, dit mag in tubes van maximaal 100ml.

Tijden
REAWAKE Festival opent op zondag 10 juli 2022 de deuren om 14:00 uur. Om 23:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om 21:00 uur sluiten de deuren.

Minimum leeftijd
De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

Tickets
Alle tickets gekocht voor REAWAKE Festival 2021 zijn automatisch omgezet naar tickets voor REAWAKE Festival 2022 mits je geen refund hebt aangevraagd. Je hoeft hier verder niks voor te doen. Je ‘oude’ ticket is nog gewoon geldig en je ontvangt dus geen nieuw ticket.

Ben je, je ticket kwijt? Dan kun je die opvragen via deze website van Paylogic. Heb je andere vragen over je ticket, neem dan contact op met Paylogic via deze website.

Heb je nog geen ticket? Koop dan een van de laatste tickets in onze ticketshop.

Ticket verkopen
Ben je helaas verhindert en kun je daardoor REAWAKE Festival niet bezoeken? Verkoop dan je ticket via TicketSwap, dit is de enige manier om je tickets veilig te verkopen en zo kun je hier iemand anders blij mee maken!

Personalisatie
Het is belangrijk dat je niet vergeet je tickets te personaliseren wanneer je dat nog niet gedaan hebt! Zonder personalisatie ontvang je geen entree ticket voor REAWAKE Festival in je mailbox en kun je het evenement niet bezoeken. Je kan je tickets personaliseren tot zondag 10 juli 21:00 uur.

Eco Token
Tijdens REAWAKE Festival werken we met een Eco Token systeem. Dit betekend dat je bij binnenkomst een Eco Token ontvangt en deze inlevert bij je eerste drankje in ruil voor een beker of flesje. Wanneer je hierna een nieuw drankje besteld lever je deze beker of het flesje weer in, wanneer je deze niet meer hebt betaal je statiegeld.

Timetable
Begin met puzzelen! Check hier wanneer jouw favoriete artiest moet draaien!

Betaalwijzen
Op REAWAKE Festival kun je met PIN of CASH betalen. Drankjes en eten dient betaald te worden met coins welke verkrijgbaar zijn bij de kassa’s.

Kluisjes
Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op REAWAKE Festival, deze zijn tijdens het evenement ten alle tijden toegankelijk.

Merchandise
Er is een merchandise stand aanwezig op het festivalterrein. Hier verkopen we onder andere waaiers, zonnebrillen, oordoppen en een deel van onze REBiRTH collectie.

Roken / Sigaretten
Het is verboden om te roken onder de shelters, hierop zal onze beveiliging streng toezien. Er zijn geen sigaretten te koop op het festivalterrein.

EHBO / First Aid
Voel jij je niet helemaal lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand teveel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de security of de EHBO.

REAWAKE Festival = Zero Tolerance
Stichting BeetjeDansen Events en REBiRTH Events conformeren zich aan het zero-tolerance beleid van de overheid. ‘Zero tolerance’ betekent dat geen enkele vorm van soft- en/of harddrugs is toegestaan. Aangetroffen drugs wordt ingenomen en bij het aantreffen van strafbare hoeveelheid volgt aanhouding en ontzegging voor 1 of meerdere jaren voor het festival.

Oordoppen
Het is verstandig om tijdens REAWAKE Festival oordoppen te dragen, deze zijn verkrijgbaar bij de merchandise stands. Vergeet niet om je oren ook rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder dat je daar later last van krijgt!

Reizen

Parkeren
Stel je navigatie in op: Gever 4, 5076NB Haaren en volg de gele verkeersborden met ‘Parkeren‘ en parkeer alleen op de aangegeven plekken. In het kader van het milieu willen we je vragen om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.
Parkeertickets zijn -met korting- verkrijgbaar in onze ticketshop.

Pendelbussen
Tijdens REAWAKE Festival rijden er pendelbussen tussen het festivalterrein en Oisterwijk Centraal Station. Pendelbus tickets zijn, met korting, verkrijgbaar voor € 5,- (excl. fee) in onze ticketshop en zijn ter plekke te koop voor € 8,-. De pendelbussen rijden volgens een continurooster tussen de volgende tijden:

Naar REAWAKE Festival: tussen 13:45 en 17:15.
Naar Oisterwijk CS: tussen 22:00 en 23:45.

Openbaar Vervoer
Het festivalterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Lijn 140 vanuit Tilburg en Den Bosch stopt recht voor het evenementen terrein. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement. Plan je reis op: www.9292ov.nl.

Travel Partners
Reis zonder stress naar REAWAKE Festival met een van onze Travel Partners, bekijk ze allemaal op onze website.

Bus/Touringcar
Er worden geen busreizen georganiseerd door de organisatie. Wens je toch graag met een bus te komen? Laat ons dit dan even weten door een mail te sturen naar info@reawake-festival.nl. LET OP! Aanmelden is verplicht en kosteloos, niet aangemelde bussen betalen € 35,- ter plaatse.

Kiss & Ride / Taxi
Dichtbij het REAWAKE Festivalterrein is er een Kiss & Ride ingericht om je af te laten zetten. Stel je navigatie in op: Gever 9, 5076NB Haaren en volg vanaf dit punt de gele borden met ‘K&R / Taxi / Touringcar’ erop.

Andere vragen?

Heb je andere vragen en/of opmerkingen over REAWAKE Festival? Stuur dan een berichtje via Facebook Messenger of een e-mail naar info@reawake-festival.nl