FAQ

Ticket Informatie

Schrijf je dan in voor de Waiting List bij Paylogic! Wanneer iemand zijn ticket teruggeeft aan de organisatie dan maken we het ticket weer beschikbaar met een andere barcode en ontvang jij een e-mail om het ticket te kopen. Zodra je een e-mail ontvangt dat er een ticket beschikbaar is dan heb je 12 uur de tijd om je order compleet te maken. Voor het omzetten van het ticket op jouw naam vragen we € 3,- transfer fee per ticket.

Ga naar de Waiting List >

Dat is vervelend! In verband met alle huidige corona maatregelen kun je, je tickets niet doorverkopen via TicketSwap maar kun je de tickets teruggeven aan de organisatie. Wanneer je, je tickets (of één ticket) teruggeeft gaat het systeem automatisch op zoek naar een koper die zich heeft geregistreerd op de Waiting List.

Wanneer er een match is gevonden worden je tickets (excl. Fee) terugbetaald en de barcodes ongeldig gemaakt. Let op: het is mogelijk dat het systeem geen match vind, als dit gebeurt worden de tickets niet terugbetaald.

Je kan je tickets teruggeven door in je bevestigingsmail onderaan op de knop ‘Orderstatus’ te drukken. Klik vervolgens op ‘Teruggeven’ en kies welke tickets je terug wilt geven.

Via de Name Change Module van Paylogic kun je de naam op je ticket(s) veranderen nadat deze gepersonaliseerd is. Dit is mogelijk tot zondag 11 juli 23.00.

Nee dit is niet mogelijk. Heb je alsnog een ticket gekocht via TicketSwap of een ander kanaal dan zijn deze tickets niet geldig.

Je kan maximaal 4 tickets kopen in de ticketshop.

€ 34,50 (excl. fee)

Nee, deze tickets zijn niet geldig voor REAWAKE Festival.

Met de huidige actieve maatregelen in ons land zal REAWAKE Festival een ‘testen voor toegang’ evenement zijn, wat betekent dat je in het bezit moet zijn van een geldig coronatoegangsbewijs en deze moet kunnen tonen  bij de ingang van het festival.

Hoewel wij toegeven dat de situatie niet ideaal is, is dit voor ons de enige manier om op dit moment een evenement te kunnen organiseren. En door je te laten testen kun je na 1,5 jaar stilte weer naar een festival en geloven wij dat het testen dan slechts een kleine moeite is. 

De testlocatie meld je uitslag bij de GGD. De GGD belt je voor het bron- en contactonderzoek. Je hoeft zelf de GGD niet te bellen en geen aanvullende test te doen. Neem daarnaast contact met ons op via info@reawake-festival.nl en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag (incl. fee) van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening. 

We gaan er natuurlijk vanuit dat we op 11 juli samen met jullie los kunnen gaan tijdens REAWAKE Festival! 

Mocht het voorkomen dat REAWAKE Festival niet door kan gaan dan bieden wij de kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen, een voucher aan te vragen of om het ticket te bewaren voor de volgende editie van REAWAKE Festival.

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via info@reawake-festival.nl of Facebook Messenger.

Testen voor toegang

Alle informatie m.b.t. Testen voor Toegang is onderhevig aan verandering. Laatste update: 24 juni 2021.

Om toegang te krijgen tot REAWAKE Festival is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang). Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot REAWAKE Festival.

De testuitslag is 40 uur geldig. Dus je moet je binnen 40 uur voor de aanvang van REAWAKE Festival laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden raden wij aan om zo kort mogelijk voor aanvang van de activiteit/het evenement je te laten testen.

Testen voor Toegang is hard aan het werk om meer locaties zo goed mogelijk over het land verspreid te openen. Er worden regelmatig nieuwe testlocaties toegevoegd. Wanneer je een afspraak maakt en je een postcode invult, zie je de locaties die het dichtst bij jouw huis zijn.

Vanaf eind juni is het mogelijk om je vaccinatiebewijs toe te voegen in de CoronaCheck-app. Vanaf dat moment kun je, je vaccinatiegegevens opvragen door in de CoronaCheck-app in te loggen met je DigiD. Je vaccinatiegegevens worden automatisch opgehaald bij het RIVM (als je daar toestemming voor hebt gegeven), GGD of het ziekenhuis. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app en wordt de QR-code gegenereerd.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een geldige QR-code in de CoronaCheck app bij de entree van het festival. 

Kun je 40 uur voor het evenement nog geen QR-code aanmaken in de CoronaCheck app dan dien je een afspraak te maken via Testen voor Toegang om je te laten testen en een geldige QR-code te ontvangen.

Heb je een positieve PCR-coronatest gehad bij de GGD die niet ouder is dan 180 dagen? En niet korter dan 12 dagen? Dan geeft de GGD vanaf 1 juli 2021 een digitaal herstelbewijs af. Log in de CoronaCheck-app in met je DigiD en de gegevens van je herstelbewijs worden automatisch opgehaald bij de GGD. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app en wordt de QR-code gegenereerd.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een geldige QR-code in de CoronaCheck app bij de entree van het festival.

Kun je 40 uur voor het evenement nog geen QR-code aanmaken in de CoronaCheck app dan dien je een afspraak te maken via Testen voor Toegang om je te laten testen en een geldige QR-code te ontvangen.

Ja, iedereen die naar een activiteit/evenement gaat van Testen voor Toegang kan zich laten testen.

Ja, iedereen die naar een activiteit/evenement gaat van Testen voor Toegang kan zich laten testen.

De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. De afspraak geldt voor 1 persoon. Voor elke persoon moet een aparte afspraak gemaakt worden.

Om toegang te krijgen tot REAWAKE Festival is het noodzakelijk dat elke bezoeker een geldig Coronatoegangsbewijs kan laten zien. Dit kan met een vaccinatiebewijs of recent negatieve test via Testen voor Toegang (40 uur voor aanvang).

Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.