Ticket Info 2021

REAWAKE Festival keert terug in 2022!

Alle tickets blijven geldig. Je hoeft hier niets voor te doen.

Na 1,5 jaar zonder evenementen en het tot twee keer toe genoodzaakt verplaatsen van REBiRTH Festival, waren wij dan ook positief verrast toen we hoorden dat er vanaf eind juni weer evenementen georganiseerd mochten worden. Zonder enige twijfel zijn wij direct gestart met het realiseren van REAWAKE Festival, iets wat wij in slechts drie weken tijd op touw hebben gezet, zo konden wij jullie toch iets bieden deze zomer. Naast dat wij als organisatie enorm stonden te springen om jullie weer te mogen ontvangen waren ook de artiesten, leveranciers, vrijwilligers en partners direct gemotiveerd om van REAWAKE een succes te maken. Onze gevoelens werden dan ook bevestigd toen het evenement binnen slechts enkele minuten uitverkocht: ook jullie waren er meer dan klaar voor om de weide weer te mogen betreden… 

Daar kwam toen die beruchte vrijdagmiddag, nog geen twee weken later, waarin de overheid de mededeling gaf de versoepelingen terug te draaien: alle evenementen mochten vanaf dat moment toch niet meer door gaan. Een bericht dat wij ontvingen tijdens de soundcheck, alles stond immers al klaar… Maar de boodschap was duidelijk: REAWAKE Festival mocht niet plaatsvinden, dit bericht kwam voor ons als donderslag bij heldere hemel: een enorme klap die tot op de dag van vandaag niet te bevatten is. 

Deze mededeling bracht enorm veel vragen en onzekerheden met zich mee. Daarom willen wij jullie bedanken voor de vele steunbetuigingen die wij hebben mogen ontvangen, maar ook voor het geduld dat jullie hebben getoond. De afgelopen weken hebben we diverse opties bekeken en hebben we besloten dat REAWAKE Festival volgend jaar terug zal keren. Op dit moment is er voor ons nog een hoop onzeker maar één ding is zeker: door je ticket te behouden zul je ons enorm helpen. Wij hopen jullie dan ook allen te mogen verwelkomen op 10 juli 2022 tijdens REAWAKE Festival, om er alsnog een fantastisch editie van te maken! 

Ticket informatie
Alle tickets die gekocht zijn voor REAWAKE Festival 2021 blijven automatisch geldig voor REAWAKE Festival 2022, hier hoef je niets voor te doen.

Zie jij geen mogelijkheid om REAWAKE Festival 2022 te bezoeken? Dan is het mogelijk om een refund aan te vragen maar houd in gedachte dat je, je gereserveerde plek voor REAWAKE Festival kwijt bent. Iedereen die een order geplaatst heeft, (dus alleen de hoofdboeker) heeft een e-mail ontvangen met meer informatie over het aanvragen van een refund.

Het aanvragen van een refund was mogelijk tot 1 september 2021. Heb je geen refund aangevraagd dan is je ticket automatisch omgezet in een ticket voor REAWAKE Festival 2022 en is het niet meer mogelijk om je keuze te wijzigen of een refund aan te vragen.

We willen jullie enorm bedanken voor jullie support en de hartverwarmende berichten die we hebben ontvangen en hopen wederom op jullie steun! We kunnen niet wachten om jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen op zondag 10 juli 2022 en uiteraard hopelijk eerder op een van onze andere evenementen. 

Take care, 

FAQ

De e-mail is verstuurd naar degene die de ticket(s) heeft gekocht. Heeft iemand anders dus een ticket voor jou gekocht, dan heeft de koper hiervan een e-mail ontvangen. 

Heb je zelf de tickets gekocht en heb je geen e-mail gehad? Dan is het mogelijk dat de e-mail binnen is gekomen in je SPAM inbox. Is de e-mail ook niet binnengekomen in je SPAM inbox, stuur dan een e-mail naar info@reawake-festival.nl.

Alle tickets gekocht in onze officiële Ticketshop: entree tickets en parkeertickets. 

Tickets gekocht via TicketSwap of een andere verkoper zijn (zoals gecommuniceerd) niet geldig.

Op dit moment hoef je, je ticket(s) niet te personaliseren. Mocht je dat al wel hebben gedaan dan is dit geen probleem. Ticketkopers die hun ticket nog niet hebben gepersonaliseerd krijgen van ons, zodra dit mogelijk is, een nieuwe uitnodiging voor de personalisatie van hun ticket(s).

Neem hiervoor contact op met de desbetreffende partner, zij kunnen je verder helpen! 

Kun je volgend jaar niet aanwezig zijn bij REAWAKE Festival en wil jij REAWAKE Festival een extra steuntje in de rug geven? Dan is het ook mogelijk om (een deel van) je order te doneren. Daar zullen we je eeuwig dankbaar voor zijn! ❤️ 

Neem hiervoor contact met ons op via info@reawake-festival.nl.

Dat is jammer! Wellicht kun je dan je ticket verkopen aan een van je vrienden? Anders is het mogelijk om een refund aan te vragen. 

Het aanvragen van een refund was mogelijk tot 1 september 2021. Heb je geen refund aangevraagd dan is je ticket automatisch omgezet in een ticket voor REAWAKE Festival 2022 en is het niet meer mogelijk om je keuze te wijzigen of een refund aan te vragen.

Helaas is dit via ons niet mogelijk, ook kunnen wij hier geen bemiddelende rol in spelen. 

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via info@reawake-festival.nl of Facebook Messenger.